Eric de Oliveira s-a intors in Liga 1 Betano, la Viitorul

Postat la: 13.01.2019 17:56

Eric de Oliveira s-a întors în Liga 1 Betano, la Viitorul, după un an. Brazilianul a povestit cum l-a convins Gică Hagi că trebuie să revină la echipa de la care a plecat în Qatar, scrie Mediafax.

“Când am plecat, Mister mi-a spus că ştiu unde trebuie să mă întorc, dacă o să am ocazia. Viitorul are şanse la play-off, la Cupa României şi astea sunt lucrurile care m-au făcut să mă întorc”, spune Eric.

Brazilianul a reuşit 7 goluri în precedenta perioadă petrecută la Ovidiu, când a rămas impresionat de Gică Hagi. “Este mult prea frumos când antrenorul tău este o legendă a fotbalului. În 6 luni, cât am jucat la Viitorul, am învăţat multe lucruri şi sunt sigur că acum o să mai învăţ. Mă bucur că sunt apreciat de el. Acum trebuie doar să muncesc şi să-i arăt că se poate baza pe mine”, este de părere brazilianul, care vede Viitorul în lupta la titlu: “În primul rând, mă gândesc să fim calificaţi în play-off, apoi sigur că o să fac tot posibilul ca să se întâmple asta”.

Citește și: Cristi Ganea s-a accidentat în primul său meci la Numancia

Eric a plecat de la Viitorul în ianuarie 2018, cu câteva zile înainte ca Ianis Hagi să revină de la Fiorentina. Cei doi nu au jucat împreună şi mulţi se întreabă dacă sunt compatibili doi jucători cu profil asemănător. Eric crede că poate juca în acelaşi timp cu Ianis Hagi.

Eric - Ianis - Drăguş ar putea fi atacul Viitorului în ultima parte a sezonului. “Eu o să mă pregătesc şi o să-mi aştept şansa. Nu este treaba mea ce va urma. Ianis este un jucător tânăr, cu multă calitate, care face diferenţa în echipă. Dacă o să am ocazia să joc cu el, în acelaşi timp, sunt sigur că Viitorul va avea mult de câştigat”, a spus Eric de Oliveira.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu