Șerban Nicolae, despre plangerea pe numele premierului: 'L-a tradat pe ala inalt ca nu raspunde comenzilor facute intre doua vacanțe'

Postat la: 17.05.2018 14:15

Acuzații grave făcute de senatorul PSD Șerban Nicolae la adresa PNL, după ce liderul partidului politic a depus o plângere penală pe numele premierului Viorica Dăncilă pentru înaltă trădare.

"Dincolo de faptul că e Ziua Înălțării, e total așa ceva să faci așa ceva din  postura de președinte al unui partid istoric. Aș fi făcut o glumă să spun că doamna prim-ministru l-a trădat pe ăla înalt că nu răspunde comenzilor făcute între două vacanțe", a declarat Şerban Nicolae la RTV.

Acesta susţine că mecanismul e acelaşi ca şi în cazul fostului premier Victor Ponta.

"Mecanismul e același. Susținătorii de tip PDL anunțau că se va face o plângere penală ca să se poată începe urmărirea penală de către niște procurori care au rămas fideli protocoalelor secrete și că va uza domnul Iohannis de mecanismul suspendării din funcție.

Practic, e un plan în care România iese foarte prost . Suntem din nou în situația în care primul ministru o să aibă o plângere penală în scop politicianist", a mai spus Şerban Nicolae.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu