Emoționant - Lady Gaga a renunțat la petrecerea organizata dupa gala premiilor Critics' Choice dupa ce a aflat iapa sa preferata este pe moarte

Postat la: 14.01.2019 16:40

Lady Gaga a renunțat la petrecerea organizată după gala premiilor Critics' Choice după ce a aflat că Arabella, iapa sa preferată, este pe moarte, arată contactmusic.net, conform mediafax.

Cântăreața a părăsit gala premiilor Critics' Choice- care a avut loc duminică seară, în orașul american Santa Monica - imediat ce a aflat că Arabella, iapa sa preferată, își dădea ultima suflare.

Artista, în vârstă de 32 de ani, tocmai câștigase premiul pentru cea mai bună actriță, pentru rolul interpretat în lungmetrajul "S-a născut o stea/ A Star is Born", împărțind distincția cu Glenn Close, recompensată pentru interpretarea din "The Wife". La aceeași gală, Lady Gaga a câștigat și trofeul pentru cel mai bun cântec, pentru piesa "Shallow".

"Mă simt onorată și binecuvântată să câștig ambele trofee, și cel pentru cel mai bun cântec și cel pentru cea mai bună actriță, împreună cu Glenn Close, în seara aceasta. Inima îmi bate cu mândrie. Dar mă întristează să spun că, imediat după spectacol, am aflat că draga mea Arabella, îngerul meu, moare", a scris Lady Gaga pe contul său de pe platforma de micro-blogging Twitter.

''Mă grăbesc acum să îi spun la revedere. Numele ei înseamnă «rugăciune ascultată». A fost un cal minunat. Sufletele noastre erau contopite. Când o durea ceva, simțeam și eu. Nu voi uita niciodată momentele pe care le-am trăit împreună. Lungi plimbări împreună, canioane străbătute în galop, cum îi dădeam fursecuri. Va rămâne pentru totdeauna o parte din mine. Sunt atât de tristă. Dar îmi doresc să se termine durerea ta și porțile raiului să ți se deschidă. Te iubesc. Fată, unde crezi că te duci?", a scris cântăreața.

Lady Gaga, care a concertat la Bucureşti în august 2012, a devenit celebră graţie unor piese precum "Bad Romance" şi "Poker Face", dar şi cu ajutorul unui marketing agresiv şi al provocărilor - în special vestimentare. Artista, al cărei nume real este Stefani Germanotta, este renumită pentru spectacolele ei adeseori controversate. Lady Gaga a câştigat de-a lungul anilor şase premii Grammy. Artista a câştigat și două Globuri de Aur, pentru rolul din serialul "American Horror Story" și pentru cel mai bun cântec, "Shallow". Lady Gaga a fost nominalizată în 2016 la Oscaruri, la categoria "cea mai bună coloană sonoră", cu melodia "Til It Happens To You" din documentarul "The Hunting Ground".

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu