Emil Boc a ramas favoritul lui Basescu. Atac dur al fostului presedinte la adresa Gabrielei Firea

Postat la: 13.06.2018 20:55

Traian Băsescu nu îl uită pe omul care i-a fost alături în perioada "de glorie". Fostul preşedinte îl elogiază pe fostul premier Emil Boc, actual primar al municipiului Cluj-Napoca, şi face o comparaţie cu primarul Capitalei, Gabriela Firea, pe care o numeşte "Ţoapa de Voluntari".

Vezi şi: Cercetătorii canadieni dezvăluie ‘secretul longevităţii’. Formula care prelungeşte viaţa

"Diferenţe!

Ţoapa de Voluntari cumpără autobuze cu motorizare diesel, în timp ce primarul de Cluj cumpără autobuze electrice.

Ţoapa de Voluntari o atacă mizerabil pe Angela Ghiorghiu, în timp ce primarul de Cluj aplaudă din sală marii artişti prezenţi la TIFF.

Ţoapa de Voluntari vrea să fure ceva din gloria Simonei Halep şi ţine să urce pe podium alături de campioană, în timp ce la Cluj primarul a urmărit-o pe Halep din tribună la FED CUP.

Ţoapa de Voluntari ne spune zilnic, pe toate televiziunile ce o să facă, în timp ce la Cluj primarul spune din când în când, ce a făcut.

Ţoapa de voluntari bagă tot bugetul primăriei numai în spectacole cu artişti plătiţi regeşte mult peste valoarea lor, în timp ce la Cluj toate marile festivaluri se autofinanţează (Jazz in the Park, TIFF, UNTOLD etc.

Asta este diferenţa între un primar care lucrează pentru comunitate şi o Ţoapă de Voluntari ahtiată după imagine care bagă toţi banii cetăţenilor în propria-i proslăvire", scrie Băsescu pe Facebook.

Vezi şi: Avertismentul specialiştilor: Pericolul roşiilor cu ţugui .

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu