Elevii din Constanta, instruiti de politisti

Postat la: 13.09.2019 12:36

Polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității continuă seria activităților preventive desfășurate în unitățile școlare din municipiul Constanța. Astfel, în cursul zilei de ieri, a fost rândul elevilor claselor a V-a de la Colegiul „Mihai Eminescu” și Colegiul de Artă „Regina Maria” să primească vizita polițiștilor.
 
Elevilor le-au fost explicate aspecte legate de capcanele internetului, precum și ce trebuie să facă în momentul în care se confruntă cu situații neplăcute pe internet. Temele abordate au fost prezentate de către polițiști cu scopul prevenirii delincvenței juvenile, dar și a prevenirii victimizării minorilor.
 
La activitate au fost prezenți și reprezentanți ai A.N.I.T.P. Constanța și C.P.E.C.A. Constanța, care au completat informațiile date de polițiști cu cele legate de prevenirea traficului de persoane și a consumului de substanțe interzise.
 
Activitățile s–au organizat sub motto-ul  „10 pentru siguranță” și fac parte din Programul național de prevenire a delincvenței juvenile și victimizării minorilor și a Proiectului de prevenire Pregătiți pentru viață.
 

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu