Dupa ce se laudau ca sunt cu multe puncte peste PSD, liberalii dau inapoi: 'Daca PNL va avea si o jumatate de procent peste PSD, va da un semnal'

Postat la: 17.04.2019 03:00

Vicepreşedintele PNL, Vlad Nistor, a declarat marţi, la Buzău, că "la alegerile din luna mai PNL va obţine între 8 şi 10 europarlamentari", dar că "are nevoie să câştige cel puţin cu o jumătate de procent mai mult decât PSD pentru a da un semnal pentru societatea românească" şi în plan internaţional.

"Dacă PNL câştigă aceste alegeri chiar şi cu o jumătate de procent şi PSD este adus în situaţia de a fi al doilea clasat, semnalul pentru opinia publică românească, pentru societatea românească va fi esenţial, dar nu numai pentru societatea românească, ci şi pentru mediul politic internaţional", a afirmat Vlad Nistor, care este candidatul de pe poziţia 11 pe lista PNL pentru europarlamentare, scrie agerpres.ro.

Citește și: Cine e procurorul DNA acuzat că a făcut scrum dosarul lui Liviu Dragnea și ce avere are

El a subliniat că "PNL este singurul partid politic românesc care chiar contează în jocurile politice europene". "Semnalul internaţional pe care îl putem da este esenţial, asupra PNL nu planează nici un fel de suspiciune de tendinţe suveraniste, încercări de îndepărtare de Uniunea Europeană sau de contribuire la spargerea acesteia, în vreme ce atât PSD cât şi ALDE se află la marginea familiilor politice din care fac parte", a argumentat reprezentantul PNL.

Vlad Nistor a participat marţi la Buzău la o conferinţă de presă alături de alţi doi candidaţi PNL la europarlamentare, Violeta Alexandru (poziţia 13) şi Alexandru Epure (poziţia 17).

Citește și: Lege cu dedicație pentru Liviu Dragnea? Parlamentul a adoptat-o azi – Opoziția a ieșit imediat la atac .

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu