Dupa ce a ras de el, Guvernul Ludovic Orban ii da dreptate lui Petre Daea: 'Se va permite din nou vanatoarea cormoranilor'

Postat la: 15.01.2020 21:48

Liberalii au râs de Petre Daea, dar au ajuns să îi dea dreptate! Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Regionale, Adrian Oros a declarat miercuri, într-o emisiune la Digi 24, că problema cormoranilor este reală, aceștia afectează piscicultura și sunt în curs procedurile pentru modificarea legislației.

„Cormoranii sunt o problemă, despăgubirile sunt justificate, cormoranii pot produce daune foarte mari. Pentru că au fost protejați și nu au fost vânați de mult timp, s-au înmulțit. Sunt proceduri de modificare a legislației pentru a se reveni la vânătoarea de cormorani”, a declarat ministrul.

Citește și: Decizie bombă! Liviu Dragnea ar putea fi eliberat

Adrian Oros a adăugat că nu va plăti despăgubiri pentru cei care au declarat ferme piscicole mai extinse și cantități de pește mai mari decât în realitate. „Au venit la plată pentru despăgubiri dosare cu niște semne de întrebare. Am început verificări pentru ca se spunea că în ferme cantitatea de pește nu era cea reală. Nu vom da drumul la aceste plăți pentru că sunt ilegale, dacă se declară o cantitate de două ori mai mare de luciu de apă”, a explicat ministrul.

Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Regionale, Adrian Oros a mai anunțat luni, că din fondurile europene alocate operațiunilor de piscicultură, fosta conducere a Ministerului a absorbit doar 26%. Însă, pe vremea ministrului Daea, ministerul a acumulat foarte multe cereri de despăgubiri „suspicioase”.

Citește și: Nebunie în Ministerul de Interne! Harta secretă a ‘destructurării’ Jandarmeriei! .

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu