Dupa Aurelian Colis, de la Rutiera Constanta: Un alt politist strange in mediul online sute de aprecieri. Este vorba despre politistul Gabriel Tataru

Postat la: 13.08.2017 16:10

 
După gestul poliţistului Aurelian Coliş, din cadrul Serviciului Rutier Constanţa, care a intervenit pentru salvarea a trei persoane, victime ale unui grav accident, acum, un alt polițist strânge în mediul online sute  de aprecieri şi tot atâtea mesaje de susţinere. Este vorba despre polițistul Gabriel Tătaru, de la Biroul Rutier Calarasi.

Potrivit paginii de Facebook Special Guys All Over The World, polițistul Gabriel Tătaru a ajutat un șofer care fusese implicat într-un incident rutier.

Conform sursei mai sus citate, șoferul venea spre Constanța, iar undeva la 30 de km de loc. Viziru a intrat cu mașina într-o groapă. „Am crăpat janta și nu m-am putut deplasa timp de 5 ore. Țin să mulțumesc domnului polițist Tătaru Gabriel, de la Biroul Rutier Calarasi pentru ajutorul acordat. Acesta venea de la Calarasi si se îndrepta spre Bacău. Acesta m-a luat cu masina lui si m-a dus spre Viziru si in alte localitati din apropiere pt a reusi sa rezolv problema.  Intr-un final, cu ajutorul lui am reușit să cumpar  o roată de la o persoana din Braila, pentru a putea continua drumul“.

Așa cum arătam și mai sus, gestul polițistului Gabriel Tătaru a strâns în mediul online sute  de aprecieri şi tot atâtea mesaje de susţinere.

„Bravo băieți! Chiar dacă in țara asta nu merg toate cum ar trebui, nu trebuie sa uitam să fim oameni! Felicitări pentru toată lumea! O situație care demonstrează ca se poate trece peste orice greutăți!“.

„Bravo! Asta înseamnă colegialitatesi spirit civic, respect!“.
 

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu