Warning: session_start(): open(/home/epolitic/public_html/.tmp/sess_j3gucu80f17lkib2l6tvntb3b3, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/epolitic/public_html/.includes/init/session.php on line 12
Dumitru Buzatu, presedintele PSD Vaslui, replica pentru Radu Tudor: 'Sa nu mai emita asemenea opinii la adresa mea'

Dumitru Buzatu, presedintele PSD Vaslui, replica pentru Radu Tudor: 'Sa nu mai emita asemenea opinii la adresa mea'

Postat la: 23.05.2020 09:40

Dumitru Buzatu, preşedintele PSD Vaslui, îi tramsite un mesaj lui Radu Tudor, după ce jurnalistul l-a criticat dur pentru refuzul de a purta mască de protecţie în timpul şedinţei Consiliului Judeţean Vaslui.

"Îl rog pe Radu Tudor, cu toată înţelegea pentru prestaţia pe care trebuie să o facă pentru banii de publicitate, să nu mai emită asemenea opinii la adresa mea", a afirmat Buzatu, într-o intervenţie telefonică la Antena 3.

Anterior, jurnalistul Radu Tudor l-a criticat dur pe liderul PSD Vaslui. "Asa sfideaza un lider marxist-leninist de la varful PSD recomandarile medicilor si prevederile din starea de alerta. El conduce de ani si ani cel mai sarac judet din Romania si din Europa2, a scris Radu Tudor pe Facebook.

Sedinţa CJ Vaslui de joi, 21 mai, a avut parte de un episod furtunos ce i-a avut ca protagonişti pe preşedintele CJ şi consilierul PNL Liviu Iacob, după ce, pentru a doua oară consecutiv, Dumitru Buzatu a prezidat şedinţa refuzând să poarte mască de protecţie.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu