Dragnea: 'Saptamana viitoare nu e nicio sansa sa fie adoptata in Guvern o ordonanta de urgenta privind OUG 114, pentru ca trebuie sa mai fie cateva discutii'

Postat la: 16.03.2019 17:32

Preşedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a declarat că săptămâna viitoare "nu e nicio şansă" să fie adoptată în Guvern o ordonanţă de urgenţă privind OUG 114, pentru că trebuie să mai fie "câteva discuţii", potrivit agerpres.ro.

Citește și: Anunț de ultimă oră din partea DNA! S-a descoperit trafic de influență de milioane de euro

"Săptămâna viitoare nu e nicio şansă, pentru că trebuie să mai fie câteva discuţii, (...) cred că Guvernul a luat act de această solicitare", a precizat Dragnea, sâmbătă, după Conferinţa de alegeri de la PSD Ilfov, întrebat dacă există şanse ca, săptămâna viitoare, să fie aprobată o ordonanţă de urgenţă privind modificarea OUG 114.

Citește și: A ieșit la iveală! Cine o susține pe fosta șefă DNA, Laura Codruța Kovesi

Pe de altă parte, întrebat dacă a reuşit să vorbească cu ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, despre o eventuală ordonanţă privind codurile penale, preşedintele PSD a spus că nu a discutat, pentru că nu a avut când.

Citește și: Norica Nicolai atac la adresa lui Rareș Bogdan! ‘Talentul de slugoi nu înlocuiește caracterul’

Precizându-i-se că în raportul MCV recomandarea era ca modificările la legislaţia în materie de Justiţie să nu se facă prin ordonanţă de urgenţă, Dragnea a afirmat: "Din câte ştiu eu, s-a constituit acel grup de lucru, au avut loc nişte întâlniri la Bruxelles, vor continua aceste întâlniri şi, după ce se va ajunge la o concluzie comună, atunci premierul o să informeze. Cred că e mai puţin important modul prin care se adoptă un act normativ. Să nu uităm că s-a adoptat ordonanţă de urgenţă pentru coduri de către Guvernul Cioloş, fără proteste şi fără certuri sau critici, dar să vedem ce discută. Importantă este oportunitatea şi conţinutul textului respectiv, nu lege sau ordonanţă de urgenţă".

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu