Doua persoane au fost salvate de jandarmii din Prahova, dupa ce au ramas blocate cu mașina in noroi

Postat la: 12.09.2019 23:00

Două persoane care au rămas, joi, blocate cu mașina pe un drum forestier din Prahova au fost salvate de jandarmi. Cei doi, soț și soție, s-au rătăcit, iar mașina s-a împotmolit în noroi, transmite MEDIAFAX.

Potrivit IJJ Prahova, un echipaj de jandarmi s-a deplasat în zona împădurită cuprinsă între localitățile Buștenari și Vâlcănești, pentru a ajuta două persoane blocate cu o autoutilitară pe un drum forestier. Cei doi, soț și soție, s-au rătăcit şi au rămas blocați cu mașina în noroi.

Citește și: Liviu Dragnea, la prima apariție publică după încătușare! Cum arată fostul lider PSD

„Cele două persoane, soț și soție, se deplasau din localitatea Telega în localitatea Vâlcănești pentru a participa la un eveniment privat. Conducătorul auto a urmat indicațiile GPS, urmând mai multe drumuri forestiere, în cele din urmă rămânând suspendat cu autoutilitara într-o zonă mlăștinoasă, fără să cunoască unde se află și fără să știe să utilizeze telefonul mobil pentru a comunica echipajului de jandarmi locația”, au transmis reprezentanții IJJ Prahova.

Echipajul de jandarmi a ținut permanent legătura cu cele două persoane prin intermediul telefonului mobil, reușind în cele din urmă localizarea persoanelor blocate.

După trei ore, cei doi soți au fost salvați.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu