Dosar penal si amenzi de 6.000 de lei pentru petrecareți, dupa ce au participat la o nunta organizata intr-un restaurant din Braila

Postat la: 18.10.2020 23:56

Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de zădărnicire a combaterii bolilor şi au aplicat amenzi în valoare de 6.000 lei la o petrecere de nuntă organizată, sâmbătă seară, într-un restaurant din Brăila, potrivit unui comunicat de presă remis de IPJ Brăila.

Poliţiştii, împreună cu reprezentanţi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Brăila, Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Brăila, Direcţiei de Sănătate Publică Brăila, Inspectoratului Teritorial de Muncă Brăila, pompieri şi poliţişti locali au desfăşurat acţiuni de verificare, cu efective mărite, pe raza întregului judeţ, în vederea respectării interdicţiilor impuse în contextul pandemiei de COVID-19, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Blat PSD-PNL? Fina unui baron social-democrat, readusă de Nelu Tătaru la Ministerul Sănătății

Cu această ocazie, la un restaurant de pe raza judeţului Brăila, poliţiştii au constatat că avea loc un eveniment privat, respectiv o nuntă, la care participau aproximativ 65 de persoane.

Astfel, au fost aplicate două sancţiuni contravenţionale, în valoare de 3.000 de lei fiecare, atât organizatorului evenimentului, cât şi administratorului societăţii comerciale, conform Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Totodată, a fost întocmit şi dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de zadarnicire a combaterii bolilor, fiind luate măsuri de intrare în legalitate, desfăşurarea evenimentului fiind întreruptă.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu