Warning: session_start(): open(/home/epolitic/public_html/.tmp/sess_ckt1gh99ekq0hebsmvjeot70m5, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/epolitic/public_html/.includes/init/session.php on line 12
Donald Trump s-a dezlanțuit pe Twitter: A confundat o gluma de pe un site de satira cu o stire reala

Donald Trump s-a dezlanțuit pe Twitter: A confundat o gluma de pe un site de satira cu o stire reala

Postat la: 16.10.2020 21:16

Preşedintele american Donald Trump a postat zeci de tweet-uri vineri dimineaţă pe mai multe subiecte, printre care şi unul care arată că a confundat "informaţiile" de pe un site conservator de satiră cu ştiri reale, relatează dpa.

Site-ul conservator de satiră Babylon Bee a publicat un articol în care afirma că o pană de funcţionare larg răspândită joi a Twitter a fost rezultatul eforturilor de a înlătura ştirile negative despre fiul rivalului său Joe Biden, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Raed Arafat: Este posibil ca aceste spitale să nu mai fie suficiente. Este clar că avem persoane pozitive care poate că nici ele nu știu .

Gluma era legată de faptul real că Twitter a oprit utilizatorii să redistribuie un articol al New York Post despre Hunter Biden, afirmând că acesta încalcă termenii şi condiţiile sale.

"Uau, asta nu s-a mai făcut niciodată în istorie... De ce face Twitter acest lucru?", a scris preşedintele. "Să aducem mai multă atenţie asupra lui Joe Somnorosul şi a Big T", a adăugat el, referindu-se la oponentul său în cursa prezidenţială şi la marile companii tehnologice.

Trump se dedă uneori unor veritabile furtuni pe Twitter, notează dpa, postând zeci de mesaje într-o perioadă scurtă de timp. Vineri, el a avut circa 60 de postări, printre care gândurile sale şi redistribuiri ale altor postări, printre care şi unele anonime.

Citește și: Escrocherie de top: Un bărbat a pretins că este fost ministru, chestor de poliție, comisar șef sau judecător, după tipul de interes al persoane înșelate

Preşedintele a comentat că obiceiurile sale de pe Twitter, în special redistribuirea postărilor unor conturi necunoscute, îi pot provoca probleme, cum ar fi redistribuirea unor postări ale unor adepţi ai teoriilor conspiraţiei. Chestiunea a apărut în cursul unei întâlniri cu alegătorii al lui Trump de joi.

"Dvs sunteţi preşedintele... Nu sunteţi unchiul nebun al cuiva care poate redistribui orice", i-a spus celebra prezentatoare Savannah Guthrie de la NBC News preşedintelui SUA.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu