Warning: session_start(): open(/home/epolitic/public_html/.tmp/sess_5vf3i3bccllm5vtrkj9eqse2r0, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/epolitic/public_html/.includes/init/session.php on line 12
Donald Trump posteaza pe Twitter un clip in care Joe Biden pune pe mobil, pe scena, piesa 'Fuck the police' a trupei de rap NWA

Donald Trump posteaza pe Twitter un clip in care Joe Biden pune pe mobil, pe scena, piesa 'Fuck the police' a trupei de rap NWA

Postat la: 16.09.2020 19:48

Preşedintele american Donald Trump a postat miercuri pe Twitter un videoclip trucat în care adversarul său, democratul Joe Biden, pune pe telefon, pe o scenă o piesă rap care insultă poliţia, relatează AFP.

Locatarul Casei Albe a repostat pe contul său de Twitter, în mai multe rânduri, mesaje care conţin imagini trucate. El are peste 86 de abonaţi, potrivit news.ro.

Citește și: Gheorghe Piperea: ‘Nu există pușcărie pentru toți. Dacă ar da măștile jos, nu i-ar băga nimeni la pușcărie’

”Ce e asta?”, a scris preşedintele american, repostând un mesaj al contului parodic ”The United Spot”, în care Joe Biden apare pe o scenă şi pune, pe telefonul său mobil, piesa ”Fuck the police” a trupei de rap NWA.

Twitter a etichetat videoclipul drept ”mesaj media manipulat”.

În versiunea originală a videoclipului, Joe Biden pune în realitate cântecul ”Despacito”, după ce l-a prezentat pe scenă pe interpretul acestui hit, Luis Fonsi.

Citește și: Codrin Ștefănescu, ieșire scandaloasă la adresa lui Nicușor Dan și Rareș Bogdan: ‘Oricât de mare ar fi mizeria, rahatul, șpaga, chiar nu contează!’

Donald Trump, care îşi face campanie electorală pe tema ”legii şi ordinii”. îl acuzăpe adversarul său democrat că nu susţine forţele de ordine.

”Dacă Biden câştigă (alegerile prezidenţiale din noiembrie), jefuitorii, anarhiştii şi incendiatorii drapelului câştigă”, repetă el pe estradele campaniei electorale.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu