Donald Trump șocheaza cu ultima declarație: Ce a zis despre relația sa cu Kim Jong-Un, dupa jignirile dintre cei doi lideri

Postat la: 12.01.2018 21:55

Preşedintele american Donald Trump a declarat într-un interviu publicat joi de ziarul Wall Street Journal că are "probabil" o relaţie bună cu liderul nord-coreean Kim Jong-un.

"Probabil am o relaţie foarte bună cu Kim Jong Un. Am relaţii cu oameni. Cred că sunteţi surprinşi", îl citează pe Trump publicaţia preluată de Reuters. La întrebarea dacă a discutat cu Kim, preşedintele a răspuns: "Nu doresc să comentez despre asta. Nu spun că da sau nu. Doar nu vreau să comentez".

Citește și: Vladimir Putin bagă TEROAREA în omenire: Coreea de Nord deține ARMA SUPREMĂ prin care poate DISTRUGE SUA

Anul trecut, pe fondul testelor efectuate de nord-coreeni în cadrul programului de înarmare nucleară şi cu rachete, cei doi şefi de stat au schimbat indirect insulte şi ameninţări. În reţeaua Twitter, pe care o foloseşte frecvent, Trump a difuzat mesaje în care îl numea pe Kim "Little Rocket Man" (micul om-rachetă), iar replica, prin ministerul de externe de la Phenian, a fost că preşedintele SUA este "senil", anunță Agerpres.

"De ce m-ar insulta Kim Jong-un spunându-mi 'bătrân', când eu nu aş spune NICIODATĂ despre el că e 'mic şi gras'?" s-a întrebat apoi Trump, care a adăugat "Ei! Mă străduiesc aşa de tare să fiu prieten cu el - şi poate într-o zi se va întâmpla!".

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu