Donald Trump l-a ironizat pe fondatorul Amazon si patronul Washington Post, Jeff Bezos, pe fondul aventurii extraconjugale a acestuia

Postat la: 14.01.2019 09:24

Preşedintele american Donald Trump l-a ironizat pe fondatorul Amazon şi patronul Washington Post, Jeff Bezos, pe fondul aventurii extraconjugale a acestuia, informează News.ro.

„Îmi pare atât de rău să aud de ştirile despre Jeff Bozo”, a scris Trump pe Twitter numindu-l ironic „Bozo” (fraier) pe Bezos.

„Să fii dat jos de un competitor ale cărui informaţii sunt corecte faţă de ziarul său de lobby Amazon Washington Post. Sper că ziarul va ajunge în curând pe mâini mai bune şi responsabile”, a adăugat preşedintele american pe Twitter.

Citește și:  Turcia aşteaptă ca SUA să-şi onoreze parteneriatul strategic, după ce preşedintele american a avertizat că o 'va devasta economic' dacă atacă o miliţie kurdă

Competitorul la care Trump făcea referire este National Enquirer, site-ul care a publicat un articol despre mesajele date de Bezos lui Lauren Sanchez, fostă prezentatoare TV. Cu puţin timp înaintea acestui articol, Bezos şi-a anunţat divorţul.

 

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu