Warning: session_start(): open(/home/epolitic/public_html/.tmp/sess_rnspmc7pulfp7kvkgjhkffnkl6, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/epolitic/public_html/.includes/init/session.php on line 12
Donald Trump, dupa acordul comercial ISTORIC intre SUA si China: 'O etapa care nu mai fusese atinsa cu China'

Donald Trump, dupa acordul comercial ISTORIC intre SUA si China: 'O etapa care nu mai fusese atinsa cu China'

Postat la: 15.01.2020 22:15

Preşedintele SUA, Donald Trump, a salutat, miercuri, un Acord comercial "istoric" între Statele Unite şi China, cu ocazia semnării primei etape a tratatului cu principalul negociator chinez, Liu He, informează site-ul cotidianului Le Figaro, potrivit MEDIAFAX.

"Astăzi este o etapă istorică, o etapă care nu mai fusese atinsă cu China, spre un acord comercial corect şi reciproc între Statele Unite şi China", a declarat Donald Trump.

Citește și: Nebunie în Ministerul de Interne! Harta secretă a ‘destructurării’ Jandarmeriei!

"Ştim că vor fi în continuare disensiuni între ţările noastre, dar această zi marchează începutul unui nou capitol în relaţiile comerciale dintre cele mai mari economii ale lumii", a afirmat, la rândul său, vicepreşedintele american, Mike Pence.

Preşedintele Chinei, Xi Jinping, a declarat că Acordul comercial cu SUA este benefic pentru "întreaga lume".

Donald Trump a confirmat că intenţionează să se deplaseze în China pentru continuarea negocierilor în sensul Etapei a II-a a Acordului comercial bilateral.

 

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu