Donald Trump, decorat cu cea mai inalta distincție civila acordata de Arabia Saudita

Postat la: 20.05.2017 15:54

Regele saudit Salman bin Abdulaziz l-a decorat sâmbătă, la Riad, pe președintele american Donald Trump cu cea mai înaltă distincție care poate fi acordată unui civil în Arabia Saudită pentru eforturile liderului american de a consolida relațiile bilaterale și de a răspândi pacea și stabilitatea în întreaga lume, a anunțat curtea regală saudită, relatează DPA și Reuters.

24fcb3c8-5027-483c-ad76-fd33573cd845

Donald Trump a primit Medalia de aur Regele Abdulaziz "în semn de apreciere a legăturilor istorice strânse între Arabia Saudită și Statele Unite ale Americii", a precizat sursa citată.

Regele Salman bin Abdulaziz a declarat sâmbătă că vizita președintelui american Donald Trumpul în Arabia Saudită va întări cooperarea între cele două țări și va contribui la consolidarea securității globale, relatează Reuters.

"Domnule președinte, vizita dumneavoastră va întări cooperarea noastră strategică și va contribui la securitatea și stabilitatea globală", a declarat regele Salman într-un mesaj postat în limbile arabă și engleză pe contul său oficial de Twitter.


AGERPRES/(AS — editor: Mihaela Moise, editor online: Anda Badea)

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu