Doliu in sportul constantean: A murit fostul antrenor Cristian Barbulescu. Avea numai 58 de ani!

Postat la: 10.11.2019 10:36

Sportul constănțean este din nou în doliu, după ce s-a stins din viață, la numai 58 de ani, fostul handbalist și antrenor de handbal Cristian Bărbulescu.

În ultima perioadă, acesta era instructor de fitness. În 2015, a fost numit antrenor principal al echipei feminine de handbal CSU Neptun Constanța.

Născut în iunie 1961, Cristian Bărbulescu a fost coleg de echipă, la Constanța, printre alţii, şi cu Aihan Omer, actualul selecţioner al echipei naţionale.

Ca handbalist, Cristian Bărbulescu a promovat în prima ligă cu fosta HCM Constanţa, la finele unui sezon în care l-a avut coleg de echipă pe Silviu Băiceanu, actualul director al CSU Neptun.

Eu aveam 36 de ani, iar el era proaspăt campion de juniori, îşi amintea Bărbulescu, în 2015.

A fost un mentor pentru mine, jucam pe aceeaşi poziţie cu el, a spus şi Băiceanu.


Bărbulescu evolua pivot şi a activat şi la Minaur Baia Mare, iar cu Steaua şi Dinamo a fost în cantonament, dar nu a fost şi transferat. Ulterior, a jucat şi în Danemarca.

După ce formaţia constănţeană a promovat, peste un an am primit propunerea de la Ion Crăciun, un alt fost coleg, să luăm echipa. Am activat trei luni cu dânsul, după care am plecat în Turcia, unde am avut un contract. Am fost o scurtă perioadă şi la Năvodari, cu Osman Iuxel, unde era o chestie bună, dar, din varii motive, nu ne-a ieşit, a mai declarat Bărbulescu, la instalarea la CSU Neptun, acum cinci ani.

Am fost ca frații. Regret enorm dispariția dintre cei vii a lui Cristi. Sincere condoleanțe familiei îndoliate, a spus și Iuxel Osman 


Sicriul cu trupul neînsuiflețit va fi depus astăzi după-amiază la Casa Albastră din Constanța, iar înmormântarea va avea loc marți, cel mai probabil la Cimitirul Central din Constanța.  

Sursa foto: ZIUA de Constanța

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu