DOLIU in randurile țiganilor de matase - Un CELEBRU lider de clan s-a stins din viața in urma unui infarct

Postat la: 14.01.2019 12:16

Doliu în rândurile țiganilor de mătase din Timișoara. Ajunși celebri la nivel național și internațional după ce au intrat în posesia a numeroase imobile situate chiar în centrul Timișoarei, dar și mulțumită nunților fastuoase care în anii precedenți blocau traficul în capitala Banatului, țiganii de mătase sunt acum în doliu.

"Vişinel Stanca a murit la vârsta din cauza unui infarct la vârsta de 70 de ani. Acesta era unul dintre cei mai bogați țigani din oraș, deținea o serie de imobile și terenuri. Printre acestea se numără și clădirea în care funcționa Clinica de Oncologie. În urmă cu șapte ani, nuemulțâimit din cauza chiriei pe care o pătea municipalitatea a decis să se mute în clădire, ajutat de un executor judecătoresc. Familia Stanca a venit atunci cu fotolii și canapele și a vrut sa se mute printre bolnavii de cancer, dar a fost oprita de polițiștii locali.

Liderul țiganilor de mătase este cunoscut în oraș după ce a acaparat mai multe vile și imobile pe cele mai importante bulevarde din Timișoara.

Din cauza unui infarct, acesta a încetat din viață la vârsta de 70 de ani", potrivit Sursa de Vest.

Citește și: Klaus Iohannis UIMEȘTE după discuția cu Jean - Claude Juncker - Șeful statului mizează pe competența Guvernului Dăncilă .

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu