DOLIU in PSD: a incetat din viața deputatul Adelina Coste

Postat la: 13.08.2017 14:15

Deputatul PSD de Bihor Adelina Coste a încetat din viață, în noaptea de sâmbătă spre duminică, potrivit unor apropiați ai familiei și membri ai organizației județene PSD.

"Am aflat această tristă veste chiar de la soțul doamnei Adelina (...) Este adevărat, din păcate", a declarat, pentru AGERPRES, deputatul PSD Bihor Ioan Roman.

Surse citate de presa locală spun că în ultimele zile, Adelina Coste se simțise foarte rău, fiind şi internată le Centrul Oncologic din Oradea. De altfel, apropiații acesteia urmau să se mobilizeze, ca să doneze sânge. "Este o mare pierdere pentru noi, pentru PSD. A fost o colegă care s-a implicat foarte mult în activitatea noastră, de partid, care și-a asumat sarcina de a candida la alegerile locale și s-a implicat foarte mult în campania electorală. A fost o colegă foarte activă. Dumnezeu să o ierte!", a declarat pentru BIHOREANUL preşedintele PSD Bihor, Ioan Mang.

Fostă candidată a social-democraților pentru Primăria Oradea la alegerile din iunie 2016, Adelina Coste a intrat în Parlament la alegerile din decembrie 2016, dar la începutul acestui an a fost diagnosticată cu o boală gravă care a ținut-o departe de băncile Camerei.

Adelina Coste, născută în 1965, a fost director al Cancelariei Prefectului Bihor înainte de 2010, apoi subprefect și consilier local PDL din 2012. În 2014 a intrat în Partidul Social Democrat în care a ocupat funcțiile de președinte executiv BPL Oradea și vicepreședinte BPJ PSD Bihor.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu