DOLIU in medicina: Medicul sef al Compartimentului Primiri Urgente de la Spitalul Municipal Fetesti a murit de COVID-19

Postat la: 16.10.2020 18:00

Medicul şef al Compartimentului Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Municipal "Anghel Saligny” din Feteşti, Mioara Neagu, a murit, vineri, într-un spital din Bucureşti, după ce luna trecută fusese diagnosticat cu COVID-19.

Decesul medicului coordonator al Compartimentului Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Municipal "Anghel Saligny” Feteşti, Mioara Neagu, medic specialist medicină de urgenţă, a fost anunţat de colegi ai acesteia pe Facebook, vineri după-amiază, şi confirmat, pentru News.ro, de surse din spitalul din Feteşti.

Citește și: Escrocherie de top: Un bărbat a pretins că este fost ministru, chestor de poliție, comisar șef sau judecător, după tipul de interes al persoane înșelate

Mioara Neagu contractase virusul în luna septembrie şi era internată în spitalul suport COVID-19 Colentina.

Foarte discretă pe reţelele sociale, Mioara Neagu a distribuit, în 22 septembrie, mesajul unui coleg medic care atrăgea atenţia asupra faptului că virusul SARS-CoV-2 există şi că purtarea măştii de protecţie salvează vieţi.

Citește și: Raed Arafat: Este posibil ca aceste spitale să nu mai fie suficiente. Este clar că avem persoane pozitive care poate că nici ele nu știu .

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu