Doliu in lumea politica: un important lider țaranist a murit

Postat la: 17.05.2019 13:16

Prim-Vicepreședintele PNȚCD, Nick Teodoreanu, a încetat din viață zilele trecute. Anunțul a fost făcut de apropiații acestuia pe rețelele de socialireza.

Citește și: Reacții DURE în scandalul crucilor învelite în saci de gunoi: este solicitată intervenția Guvernului, MAN și a Parchetului

Nick Teodoreanu s-a născut în 10 martie 1966 și era nepotul lui Pastorel Teodoreanu. El a studiat Teologie Pastorală Ortodoxă, Drept și  Științe Politice la Universitatea din București.

„NICK TEODOREANU, un OM deosebit care mi-a fost prieten de suflet și frate întru Hristos a trecut la Ceruri. Îmi este foarte greu să vorbesc despre Nick la trecut, mi-l voi aminti mereu vesel, optimist, calm și cu credință în Dumnezeu. Îmi vor rămâne în inimă și în minte sfaturile înțelepte pe care mi le-a dat. "Nu lăsați oricum-ul vieții să vă trăiască. Trăiți voi, dar nu oricum." NICK TEODOREANU. DUMNEZEU SĂ-L ODIHNEASCĂ ÎN PACE ALĂTURI DE DREPȚII SĂI! SINCERE CONDOLEANȚE FAMILIEI ÎNDOLIATE!”, a scris Cosmin Drăgan pe Facebook.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu