Doi tineri au schimbat locurile la volan in timp ce mașina se afla in mers și cu poliția pe urme

Postat la: 14.02.2020 13:15

Doi bărbați din Constanța au făcut schimb de locuri la volan în timp ce mașina se afla în mers, iar polițiștii erau pe urmele lor.Cei doi nu au oprit la semnalele polițiștilor și, după ce au fost prinși, oamenii legii au descoperit că unul nu avea permis de conducere, iar celălalt consumase droguri, scrie Mediafax.

Polițiștii din Medgidia au plecat joi în urmărirea unui autoturism, după ce șoferul acestuia nu a oprit la semnalele oamenilor legii.

Citește și: CNAIR continuă montarea de atenuatori de impact pe Valea Oltului

„Întrucât conducătorul auto a refuzat să se conformeze indicațiilor, polițiștii au pornit în urmărirea acestuia cu autospeciala de poliție, având semnalele acustice și luminoase în funcțiune. În timpul deplasării, conducătorul autoturismului ar fi sărit pe bancheta din spate, iar la volan ar fi trecut un alt tânăr, de 21 de ani, care a continuat să conducă până a fost blocat în trafic de polițiști”, a transmis IPJ Constanța.

După verificări, polițiștii au constatat că tânărul de 21 de ani care a condus autoturismul nu avea carnet de conducere, iar celălalt bărbat a fost depistat pozitiv cu marijuana.

Polițiștii au întocmit în această cauză dosare de cercetare penală.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu