Doi primari PNL au Covid-19: localitațile pe care le conduc intra in CARANTINA

Postat la: 22.11.2020 13:40

Adrian David, primarul orașului Avrig, a fost diagnosticat cu COVID-19, conform unei postări pe Facebook. Localitatea urmează să intre în carantină de luni.

Citește și: Ne așteaptă o iarnă de COȘMAR: agricultura românească s-a PRĂBUȘIT și producția este la nivel de avarie

„Și eu am fost depistat pozitiv cu coronavirus și sunt în grija medicilor din Spitalul Orășenesc Agnita, Secția Covid–19. Starea mea de sănătate este acum bună și sper să îmi reiau cât mai curând toate îndatoririle de primar. Imediat ce medicii vor considera că m-am vindecat, mă voi întoarce la muncă.
Orașul Avrig intră de mâine în carantină zonală, pentru o perioadă de 14 zile. Numărul cazurilor noi de coronavirus este în continuare mare. Deși rata de incidență cumulată este în scădere la nivel județean, în Avrig s-a ajuns la o incidență de 7,87 de cazuri la mia de locuitori. În ultimele 14 zile, am înregistrat 82 de noi îmbolnăviri. Dacă nu luăm măsuri eficiente și nu limităm socializarea, lucrurile pot scăpa ușor de sub control. Și la Mârșa avem 29 de cazuri de coronavirus și o incidență de 9,18 la mie. Așteptăm decizia Comitetului pentru Situații de Urgență și în acest caz. Cel mai probabil, în zilele următoare, va fi instituită aceeași măsură, carantina zonală”, a scris primarul pe Facebook.

Și primarul municipiului Mediaș, Gheorghe Roman, are COVID-19. Mediaș va intra în carantină tot de luni.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu