Doi batrani, soț și soție, din Ialomița s-au intoxicat cu monoxid de carbon in propria casa: Salvatorii SMURD nu au mai putut salva viața femeii

Postat la: 11.02.2019 20:00

Două persoane, o femeie în vârstă de 75 de ani, respectiv un bărbat de 83 de ani, au fost intoxicate luni cu monoxid de carbon din cauza unei sobe pe lemne în comuna ialomiţeană Valea Ciorii, la faţa locului intervenind echipajele medicale alertate de vecini, însă femeia nu a mai putut fi salvată.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Ialomiţa, slt Lăcrămioara Chirea, alertaţi că cei doi bătrâni nu au ieşit din casă peste zi, vecinii au pătruns în locuinţă şi i-au găsit pe aceştia într-o încăpere, în stare de inconştienţă.

"Apelul a fost primit la dispeceratul integrat, un echipaj SMURD aflat în trafic, chiar în localitate, a fost redirecţionat de urgenţă la caz, paramedicii au ajuns la victime, în acelaşi timp fiind alertat şi un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă. Din păcate, pentru femeia de 75 de ani nu s-a mai putut face nimic, fiind declarat decesul ei de către echipajul medical, însă bărbatul de 83 de ani a fost scos la aer şi i s-au acordat primele îngrijiri medicale, fiind salvat", a mai declarat sursa citată.

Sursa citată a precizat că bătrânul a fost transportat de urgenţă de echipajul SMURD la Spitalul Orăşenesc Ţăndărei.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu