Dezvaluiri ULUITOARE! Casa blestemata in care au murit doi milionari. Cine a avut curaj sa o cumpere / FOTO

Postat la: 16.09.2017 21:54

Vila din Băneasa în care s-a sinucis locotenentul mafiei politice a fost vândută. O casă urmărită de blesteme, se spune. Acolo a locuit la un moment dat un alt milionar împuşcat mortal la ordinul mafiei, informează Antena3.

Florian Anghelescu a cumpărat casa în 1997 de la omul de afaceri Mihai Ionescu. Numele nu este necunoscut - de acesta se leagă prima execuție în stil mafiot din România. Cu banii încasați pe imobilul din Băneasa, Mihai Ionescu și-a achiziționat o altă casă, pe strada Mieilor din sectorul 2 al Capitalei. Aici a fost executat la ordinul mafiei, cu mai multe focuri de armă. Ucigașul sau a fost prins la 18 ani de la comiterea crimei.

Anghelescu s-a mutat însă bucuros în vila cu doua etaje și mansardă de pe strada Neagoe Voda care aparținuse prietenului său. Îl cunosteau toti vecinii si toti ii stiau hachitele. Unii au povestit jurnaliștilor de la Gândul că atunci când era stresat, Anghelescu trăgea cu pistolul și se certa rău cu nevasta pe care o alerga prin casă.

Un cunoscut afacerist, fost șef al Corpului de Control al premierului, găsit mort în condiţii suspecte

Nu s-a întâmplat așa și în seara în care a fost găsit mort. Dimineața fusese în angroul Flora, plătise niște facturi și s-a întreținut cu oamenii. Seara a fost găsit fără suflare în subsolul vilei. În casă erau în acel moment nevasta, mai multi prieteni, dar și menajera.

După moratea milionarului, în familie începe războiul. Pe vilă se bat nevasta, fiul lui Anghelescu și sora lui. S-a ajuns aici pentru că, în perioada în care fiscul pusese tunurile pe el, Anghelescu a înstrăinat fictiv casa surorii lui. Contractul de vânzare- cumpărare era însoțit de un contrainscris in care se prevede negru pe alb ca imobilul din Băneasa nu va fi instrainat sub nicio forma, vila ramanand in continuare in proprietatea familiei Anghelescu.

Cea care a avut in final castig de cauza a fost nevasta.

Rămasă văduvă, soția lui Florian Anghelescu s-a mutat în Canada unde a hotărât să își refacă viața. A încercat multă vreme să vândă casa în care a murit soțul ei însă a reușit. După foarte mulți ani, casa a fost cumpărată de o famile care are afaceri în curierat.

content-image

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu