Dezvaluire MARE facuta de Simona Halep, inainte de primul meci de dupa finala dramatica de la Australian Open: 'Mi-am indeplinit visul din copilarie '

Postat la: 14.02.2018 12:55

Meci special pentru Simona Halep! Românca dispută prima partidă după o absență de 19 zile din circuitul feminin, timp în care s-a refăcut după finala nebună de la Australian Open.

Simona Halep va debuta azi la Doha, în turul doi, contra rusoaicei Ekaterina Makarova, locul 32 WTA. Este primul meci pe care românca îl va juca în echipament Nike.

Citește și: Statistică TERIBILĂ pentru țara noastră: Cu cât a scăzut populația României din cauza declinului demografic

Parteneriatul pe care a reușit să-l semneze cu gigantul american este unul excelent pentru româncă, din punct de vedere financiar. Motiv de fericire și mândrie pentru Halep. Jucătoarea care în ultimii trei ani s-a aflat sub contract cu Adidas, companie rivală celor de la Nike, a făcut o mărturisire care va fi cu siguranţă apreciată de noul sponsor tehnic: "Mi-am îndeplinit visul din copilărie să semnez cu Nike! Pot să spun că sunt un pic emoţionată. E o realizare destul de mare faptul că am semnat cu aşa firmă mare, însă sunt obişnuită ca atunci când intru pe teren să uit de emoţii. Va fi un moment special, cu siguranţă”, a declarat Halep pentru Digi Sport.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu