Dezvaluire Bomba! Escrocul Paul Alexandru Moraru a ocupat NASUL TV printr-o HOTARIRE FRAUDULOASA A JUDECATOAREI IONITA IRINA! Alo CSM!!!

Postat la: 13.10.2017 13:50

Fugarul Paul Alexandru Moraru ( disparut de ieri de cind a ocupat fraudulos NASUL TV cu o firma de paza) a obtinut in asa zisa Instanta o Hotarire Frauduloasa semnata de Judecatoarea Ionita Irina !

Iata Probele:
Aveti mai intii Convocatorul AGA Nasul Tv pentru data de 2 Iunie 2017, publicat atit pe Site-ul nasul.tv cit si in Monitorul Oficial 1432/ 2 Mai 2017. Dupa cum veti observa, Ordinea de Zi are 6 puncte (sase!)

Mai jos aveti Hotarirea Frauduloasa a Judecatoarei Ionita Irina care invoca Punctul 7 de pe Ordinea de Zi (sapte!!!), punct care nu exista !


Concluzie : Asa arata Statul Mafiot in toata goliciunea lui ! Escrocul Paul Alexandru Moraru devine Presedinte al Consiliului de Administratie prin FALS GROSOLAN ! Inteleg pina si copiii de la Gradinita ! Uite asa se vrea a se fura o Televiziune Libera din miinile Proprietarului cu acte in regula !!!

Intrebare oarecum retorica : Cine se afla in spatele lui Paul Alexandru Moraru ? De unde are atita tupeu o Judecatoare sa inventeze o Decizie Frauduloasa pe baza unui Punct 7 inexistent pe Ordinea de zi ? De cind se schimba Consiliul de Administratie al unui S.A. la o AGA ordinara si cind Schimbarea CA nu figureaza pe Ordinea de Zi din Convocator ?! Alo SRI ! Alo CSM ! Va avertizez de 18 saptamini ca se incearca a mi se fura Televiziunea, Proprietatea !!! Acum v-am aratat si PROBA SUPREMA !!!

Nu credeti ca ar cam trebui sa ne reluam PROPRIETATEA in posesie si sa ne apucam de emisiuni ?! Haideti, ca avem multa treaba ! Si mai am multe de dezvaluit !

Sa fiti iubiti !
Radu Moraru
13 Octombrie ora 13, 2017

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu