Desteapta-te Romane! Cea mai mare lovitura data Statului Mafiot!

Postat la: 18.07.2017 11:20


Au trecut 27 de ani…
Increderea in Statul Roman e spre zero !
Increderea in clasa politica e spre zero !
Increderea in Serviciile Secrete e spre zero !
Increderea in Justitie e spre zero !
Increderea in ONG-urile sorosiste sau mafioate e zero absolut !
Increderea in presa cu epoleti sau presa vinduta e zero barat !

Increderea in Platforma Media NASUL TV creste vertiginos de la o zi la alta ! Fenomenul NASUL TV explodeaza dupa 5 ani de consecventa, credibilitate, profesionism, libertate, patriotism !

Nu o spun eu, o spuneti voi ! Dar e timpul sa intrati in actiune ! E poate cel mai bun moment din istoria Romaniei din ultimii 100 de ani ! Make Romania Great Aagain ! Sa facem Romania Mare pentru Totdeauna !

Nu vreau like-uri pe FaceBook si nici share-uri !

Va astept sa coboriti din case si sa va implicati ! Nu va chem sa va dati viata sau sa va riscati averea ! Va chem acum sa salvam viitorul Romaniei si al copiiilor nostri !

Pe cei cu bani va invit sa cumparati Actiuni NASUL – TRUMP ! Sint scumpe dar merita, 200 de dolari/ Actiune ! Iar pe cei fara bani, dar constienti si inteligenti, va chem sa donati 10 lei / an ! Aveti mai jos Conturile !

E greu pina cind veti fi 100.000 de cotizanti ! Apoi va fi usor sa stringem 1 milion de cotizanti ! Cind NASUL TV va avea 1 milion de romani care isi platesc cotizatia de 10 lei, vom baga in sperieti intreg Sistemul Mafiot ! Abia atunci vom schimba Romania in bine !

Desteapta-te Romane ! Nu vezi ca sintem singura Platforma Libera din Romania ?!

Eu, Radu Moraru, voi fi garantul ! Va astept de miine sa facem Revolutie ! Una pragmatica ! Sa le aratam Mafiotilor ca avem 1 milion de „muschi” ! Si citeva milioane de voturi in spate !

Este cel mai periculos PARIU din viata mea ! Daca pina acum v-ati temut pentru viata mea, ei bine, abia acum aveti motive sa va temeti !

Daca vom cistiga acest Pariu, Sistemul Mafiot va fi ingenuncheat ! Abia acum vor urma cele mai teribile atacuri impotriva NASUL TV si impotriva mea !

Avem sanse 75% ! Dar doar de VOI, ROMANII ADEVARATI, depinde soarta NOASTRA !

Cred ca abia acum am reusit sa scriu cel mai periculos articol din viata mea ! Din acest moment razboiul a inceput ! Ori EI, ori NOI !

Eu sint optimist ! Am pariat astazi TOTUL pe ROMANIA ! Vor urma cele mai grele luni din istoria Bataliilor NASUL TV ! Astazi am declarat razboi total Sistemului Mafiot ! Urmeaza cea mai grea confruntare din istoria NASUL TV ! Si visez sa invingem ! Din nou !

Acum e momentul sa va aratati patriotismul si sa dovediti ca sinteti Femei si Barbati !

Eu cred ca mingea fierbinte e in curtea voastra ! Eu am demonstrat ca timp de 5 ani am reusit sa tin spatele colegilor mei si Televiziunii Libere ! Dar ca sa tii spatele unei Natiuni si unei Tari e nevoie de minim 1 milion de Soldati Patrioti ! Fara VOI, sacrificiile noastre din ultimii 5 ani sint degeaba !

Scoala-te Romane ! Ridica-te ! Cind toti au dat Faliment, pune 10 lei pe NASUL TV ! Sintem singura Poveste de Succes din Romania falimentata ! Dati acest Manifest din mina in mina ! Facebook nu o sa il promoveze ! Dati pe mail, vorbiti la telefon, etc. Va descurcati…

Sa fiti iubiti!
Radu Moraru

Iata Conturile:

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu