Descoperire ULUITOARE: In dosarul uciderii Alexandrei, plicul in care trebuia sa fie CD-ul cu apelurile la 112 e GOL! Inregistrarea nu coincide cu transcriptul

Postat la: 13.09.2019 16:40

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, a făcut o serie de declarații incredibile despre dosarul Alexandrei Măceșanu. Pop a relatat că la dosar a fost găsit un plic sigilat în care ar fi trebuit să fie CD-ul cu înregistrările apelurilor Alexandrei la 112, dar acesta era gol. Ulterior, un alt CD a fost găsit, iar pe acesta, conform avocatului, înregistrările ar fi un pic diferite față de transcrierile apărute în presă.

”Circa 3 ore s-a căutat CD-ul cu înregistrarea apelurilor Alexandrei la 112. Nu s-a găsit. S-a găsit un plic sigilat, era atașat la dosar, iar când a fost deschis, s-a descoperit că este gol. După 3 ore și ceva s-a găsit un CD, nu știu dacă e cel original, nu cred că e cel original, dar ceea ce am ascultat acolo, transcripturile nu coincid cu înregistrarea în puncte esențiale, vitale. lucrurile sunt foarte complicate, se încearcă acoperirea polițiștilor și a celor care au avut ancheta inițial. Cine a pus un plic sigilat și gol, la dosar? Este normal să fie în dosarul Alexandrei, dacă sună la 112, cum să fie la SIIJ. Dosarul e total incomplet, nu e nimic din ce s-a găsit la lizieră, nu are planșe foto, video, nimic.”, a declarat Tonel Pop.

Citește și: EXCLUSIV Tribunalul București spune că ministrul Justiției a încălcat legea .

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu