Descoperire ȘOCANTA in Mureș - Femeie de 45 de ani, gasita moarta intr-un parau. Polițiștii au deschis o ancheta pentru ucidere din culpa

Postat la: 12.02.2019 13:55

Poliţiştii mureşeni au deschis o anchetă pentru comiterea infracţiunii de ucidere din culpă, după ce o femeie din localitatea Balda a fost găsită moartă, marţi dimineaţă, într-un pârâu, informează agerpres.ro


Potrivit IPJ Mureş, Poliţia oraşului Sărmaşu a fost sesizată prin numărul de urgenţă 112, de către un bărbat din Balda, că o persoană se afla căzută cu faţa în jos, într-un pârâu din localitate.

Protest de AMPLOARE, dincolo de granițe - #rezist ia cu ASALT Comisia Europeana și Parlamentul European


"La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliţiei oraşului Sărmaşu, care a constatat că cele sesizate se confirmă, persoana în cauza fiind identificată ca fiind o femeie, de 45 de ani, din localitatea Balda. A fost constatat decesul acesteia de către un echipaj medical", a precizat sursa citată. 

IPJ Mureş a informat că în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, urmărindu-se stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs decesul persoanei. 

Pentru degajarea trupului femeii din pârâu a intervenit un echipaj de la ISU Mureş.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu