Derby-ul dintre CFR Cluj și FCSB se joaca duminica

Postat la: 16.09.2018 16:15

Derby-ul etapei a 8-a a Ligii 1 Betano dintre CFR şi FCSB se joacă duminică, de la ora 21:00, scrie Mediafax.

CFR Cluj şi FCSB au încheiat la egalitate cele patru partide disputate în sezonul trecut, toate încheiate cu scorul de 1-1, iar acum fiecare tabără promite că va învinge. Ambele însă au minusuri: Dică nu se paote baza pe liderul Pintilii, accidentat, dar nici pe serviciile lui Momcilovici, în timp ce Conceicao ar putea fi demis dacă pierde contra bucureştenilor.

"Pentru mine aceste discuţii nu fac parte din fotbal, fotbalul se joacă pe dreptunghiul verde cu linii albe, eu vreau să vorbesc doar despre fotbal! Sunt lucruri despre care s-ar putea să doresc să discut pe viitor, dar nu în acest moment! Nu mă deranjează deloc ceea ce apare în presă, eu sunt liniştit pentru că ştiu cât am muncit cu această echipă. Am un trecut în România, iar trecutul vorbeşte de la sine, nu mă interesează speculaţiile din mass-media!", a spus Toni Conceicao.

Citește și: Tenis: România conduce Polonia cu 2-1, în Cupa Davis, după victoria perechii Florin Mergea/Horia Tecău

De partea cealaltă, Dică a comentat: "Întâlnim campioana României, o echipă foarte bună, cu jucători cu experienţă, agresivă pe teren propriu. Chiar dacă şi ei au ratat calificarea în grupele cupelor europene consider că este în continuare o echipă bună şi ne aşteaptă o partidă foarte grea. Este important să facem o partidă bună şi să luăm cele trei puncte. Sper să câştigăm, să fim echipa care deschide scorul".

FCSB este în fruntea clasamentului, 14 puncte, iar CFR e pe poziţia a 5-a, 12 puncte.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu