Deputatul de Neamț, Ciprian Șerban, considera ca impozitarea pensiilor speciale este o masura corecta

Postat la: 13.09.2019 09:08

Ciprian Șerban, deputat de Neamț, este unul dintre susținătorii impozitării pensiilor speciale, măsură pe care o consideră normală într-o societatea în care toți cetățenii sunt egali în fața legii.

El a postat, pe pagina sa de Facebook, un mesaj în care își exprimă poziția față de această măsură controversată:

"Toți suntem egali în fața legii. De aceea, cred, cu toată convingerea, că este normal ca și atunci când vine vorba de impozitarea pensiilor speciale să se aplice același principiu.

Solicitarea premierului Viorica Dăncilă și demersul lui Eugen Teodorovici, de a impozita pensiile speciale, reprezintă doar un act de nediscriminare, o măsură justă.

Și, pentru că PSD face politică pentru oamenii de bună credință, cei care muncesc din greu, pentru că luptăm pentru egalitate și echitate pentru cetățenii acestei țări, când inițiativa legislativă va fi dezbătută și votată în Camera Deputaților, voi vota pentru drepturi corecte și juste pentru pensionari.

Pentru noi, pentru PSD, pe primul loc se află, întotdeauna, cetățeanul român, oriunde s-ar afla el. Pentru a-i asigura o viață decentă, vom continua să fim atenți la nevoile lui și să facem tot ce ține de noi pentru a nu se simți uitat, abandonat, nedreptățit", a scris Ciprian Șerban.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu