Demi Moore a pozat nud pentru coperta revistei Harper's Bazaar

Postat la: 13.09.2019 08:55

Demi Moore, în vârstă de 56 de ani, apare nud pe coperta ediţiei din octombrie a revistei Harper's Bazaar. Vedeta anilor '80 şi '90 a pozat pe marginea unei piscine, purtând o pălărie roz şi o brăţară cu diamant Van Cleef & Arpels, potrivit news.ro.

La 28 de ani de la celebra copertă Vanity Fair, în care a pozat goală fiind însărcinată cu a doua fiică, Demi Moore reia acest exerciţiu. "Din fericire oamenii îşi amintesc de fotografie şi au uitat complet de articol".

Pe parcursul interviului, Demi Moore s-a confesat despre viaţa sa privată şi a evocat în special copilăria celor trei fiice Rumer Willis, Scout Willis şi Tallulah Willis.

Citește și: Cântăreaţa Adele a depus actele pentru divorţ

Actriţa, care a apărut rar în ultimii ani pe ecran, face cu această ocazie reclamă lansării autobiografiei sale "Inside Out", care va apărea pe 24 septembrie.

Ea povesteşte despre lupta cu dependenţa şi despre copilăria dificilă. "Este o poveste adevărată despre supraviţuire, despre succes şi abandonarea sinelui - dar şi despre rezistenţă", a rezumat actriţa.

Demi Moore a debutat în serialul ”General Hospital” şi în care a jucat în perioada 1981 - 1984. Apoi, actriţa a făcut tranziţia spre cinematografie şi s-a remarcat în câteva lungmetraje de mare succes, precum ”Fantoma mea iubită/ Ghost” (1990), ”Oameni de onoare/ A Few Good Men” (1992), ”Propunere indecentă/ Indecent Proposal” (1993), ”Striptease” (1996), ”G.I. Jane” (1997) şi filmele din seria ”Îngerii lui Charlie”. În ultimii ani, vedeta americană a acceptat mai puţine roluri, dar a impresionat în ”Panică pe Wall Street/ Margin Call” (2011), ”Very Good Girls” (2013) şi ”Forsaken” (2015).

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu