Decrete semnate de presedintele Romaniei: Un chestor de politie, un procuror militar, si doi judecatori ies la pensie. Cine sunt

Postat la: 14.09.2019 04:00

Ieri, președintele României, Klaus Iohannis, a semnat decretul privind încetarea raporturilor de serviciu ale chestorului de poliție Tupan Augustin din Ministerul Afacerilor Interne, începând cu data de 15 septembrie 2019.

De asemenea, tot ieri, preşedintele a semnat eliberarea din funcția de procuror militar la Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar Cluj a lui Silviu George Băcanu care iese la pensie.

Prin acelaşi comunicat al Administraţiei Prezidenţiale a mai fost făcute publice următoarele:
- Decret privind eliberarea din funcția de judecător la Curtea de Apel Pitești a doamnei Jeana Dumitrache – pensionare, la data de 15 septembrie 2019;
- Decret privind eliberarea din funcția de judecător la Curtea de Apel Bacău a doamnei Daniela Părău – pensionare, la data de 15 septembrie 2019.

Facem precizarea că toate cele patru decrete, având numerele cuprinse între 696 şi 699 au fost publicate în Monitorul Oficial al României Partea I numărul 749 din 13 septembrie anul acesta.  
 

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu