Declaratii importante ale presedintelui BEJ. O femeie cercetata pentru suspiciune de vot multiplu la Constanta

Postat la: 10.11.2019 14:00Magistratul Denis Gabriela Ghervase, preșeședintele Biroului Electoral Județean Constanța a precizat că până la ora 13.30  au fost înregistrate maximum 10 sesizări legate de procesul electoral. Judecătorul spune că aspectele sezizate sunt minore și toate au ajuns la Inspectoratul Județean de Poliție, BEJ fiind doar informat în legătură cu acestea. În acest moment, în municipiul Constanța se cercetează cazul unei femei care se pare că ar fi încercat să voteze a doua oară cu cartea de alegător, după ce inițial votase cu cartea de identitate într-o altă secție de votare. O altă sesizare, viza faptul că un alegător a venit să voteze cu un câine periculos, fără botniță. 
În ceea ce privește voturile pe liste suplimentare, președintele BEJ spune că în municipiul Constanța au votat peste 6000 der alegători în special în secțiile arondate campusului universitar și Academiei Navale Mircea cel Bătrân, în timp ce, la nivel de județ peste 15300 de persoane au votat pe liste suplimentare.
În ceea ce privește situația din localitatea Dumbrăveni, unde primarul PSD Stelian Clinciu ar fi fost fotografiat oferind bani președintei secției de votare din satul Furnica, judecătorul Ghervase afirmă că nu are nicio sesizare. Primarul ar fi recunoscut că banii au fost înmânați pentru ca membri secției de votare să își cumpere de mâncare. Este vorba despre suma de 150 de lei. 
 

 

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu