Declarații HALUCINANTE ale unui lider PNL despre romanii din vami: 'Nu s-au respectat condițiile de distanțare sociala pe teritoriul Ungariei'

Postat la: 21.05.2020 22:48

Zeci de mii de români au stat cel puțin 10 ore, în ultimele zile, în vămile din vestul țării, pentru a reveni în România. Au fost proteste, iar ministrul Marcel Vela s-a dus tocmai la Budapesta pentru a discuta cu omologul ungar pentru o fluidizare a traficului pe teritoriul maghiar și pentru a redeschide mai multe punct de trecere a frontierei.

În scurt timp de la vizita lui Vela, șeful Poliției de Frontieră, Ioan Buda, și-a dat demisia, iar un lider de la PNL a făcut o declarație ce poate fi catalogată halucinantă. După ce s-a scris că zecile de mii de români nu au purtat măști și nu au respectat distanța socială, deputatul Răzvan Prișcă, de la PNL, a spus că românii care s-au înghesuit la vamă nu au încălcat legile românești, pentru că ei s-au îngrămădit pe teritoriul maghiar, până la intrarea în vama românească.

Citește și: Cozmin Gușă anunță o alertă de cutremur în interiorul Statului Paralel! ‘Dacă e doar pe sfert de cum zice’

”Nu s-au respectat condițiile de distanțare socială pe teritoriul Ungariei, pe culoarul pus la dispoziție de autoritățile maghiare. Situația de la vamă s-a rezolvat.”, a spus, la România TV, liderul PNL.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu