Decizie definitiva in cazul tinerei din Constanta care ar fi batut patru politisti si trei agenti de securitate

Postat la: 15.09.2020 20:48

  •  Cercetările vor fi efectuate în continuare de către procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa.
Tribunalul Constanța a decis azi ca tânăra de 22 de ani, din Constanța, acuzată că ar fi lovit patru polițiști și trei agenți de securitate, să rămână în spatele gratiilor.
 
Decizia este definitivă.
 
Amintim că la data de 13 septembrie, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța a formulat propunere de arestare preventivă pentru 30 zile a inculpatei I.L.I., în vârstă de 22 ani, cercetată pentru comiterea a:
 
- 4 (patru) infracţiuni de ultraj, fapte prevăzute şi pesepsite de art. 257 alin. 1 și 3 Cod Penal, în referire la infracțiunea de lovire sau alte violențe, faptă prevăzută și pedepsită de art. 193 alin. 1 Cod Penal,
- 2 (două) infracțiuni de lovire sau alte violențe, fapte prevăzute și pedepsite de art. 193 alin. 1 Cod Penal, și
- o infracțiune de tulburarea ordinii și liniștii publice, faptă prevăzută și pedepsită de art. 371 Cod Penal, toate cu aplicarea art. 38 alin. 1 Cod Penal.
 
Propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa a fost admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Constanţa, fiind emis pe numele inculpatei I.L.I. mandatul de arestare preventivă, în baza căruia aceasta a fost depusă la Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Constanţa.
 
 În concret, în urma probatoriului administrat, în sarcina persoanei anchetate se rețin următoarele:
 
-   în data de 11.09.2020, în jurul orei 21:20 numita I.L.I., în timp ce se afla în incinta unui local din mun. Constanţa, în urma unui conflict spontan cu persoana vătămată D.M.D., a tras-o pe aceasta de păr, și a lovit-o cu pumnii și picioarele, totodată aruncând cu un pahar înspre persoana vătămată B.S.G., aceasta fiind lovită cu paharul în zona capului.
 

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu