Daniel Zamfir: PNL are la partid toate informațiile și DOVEZILE despre Nicușor Dan! Știu cu probe cine este

Postat la: 16.09.2020 13:40

Senatorul PSD, Daniel Zamfir, fost membru important al PNL, susține că liberalii au, încă din anul 2016, întreg dosarul lui Nicușor Dan. Acest dosar ar fi fost primit de către staff-ul de campanie în timpul campaniei electorale.

Citește și: Cristian Tudor Popescu îl DISTRUGE pe Nicușor Dan, după înregistrarea EXPLOZIVĂ: Îmi dă mult de gândit

”ADEVARUL STIUT DE TOTI LIBERALII

Chiar asa, dincolo de ce stie Liviu Negoita... In 2016, PNL a avut o campanie cu Predoiu pentru Primaria Capitalei. STIU SIGUR ca le-au venit toate informatiile si DOVEZILE despre cine e Plicusor si ce face! Motiv pentru care Plicusor, pentru cei care nu stiu, nu e porecla pusa de vreun pesedist, ci de un penelist: Misu Voicu!

Revenind...penelistii STIU cu PROBE cine e Nicusor si l-au pus candidat. PROBELE din 2016 primite de staff-ul PNL sunt perfect din aceeasi serie cu ce e acum in inregistrarile cu Nicusor facand presiuni pentru fratele lui interlop. Si atentie, domnu' care transpira si mintea ieri in conferita de presa, STIA SIGUR ce face si ca n-are dreptatea-n mana! CAND suna el la Primarie? Cand? DUPA CE instanta daduse verde demolarii! DUPA! Adica sa impiedice demolarea validata de INSTANTA!

#RomaniiTrebuieSaStie

#vavedem”, scrie Daniel Zamfir.

 

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu