Daniel Ghița il face KO pe Andrei Caramitru dupa derapajul la adresa votanților PSD: 'Ar trebui sa se caute la doctor'

Postat la: 22.11.2020 22:40

Fostul luptător K1, Daniel Ghiță, candidat PSD pentru Camera Deputaților la Ilfov, reacționează virulent după ce membrul USR Andrei Caramitru i-a jignit pe votanții PSD, spunând despre ei că sunt „leneși și proști”, oameni fără educație, fără bani și fără prieteni. „Caramitru ar trebui să se caute la doctor”, susține Ghiță, adăugând că membrul USR „dă dovadă de o gândire fascistă și extremistă”.

„Dacă nu știați cum gândește USR: Andrei Caramitru jignește grotesc votanții PSD.
Știam că că cei de la USR sunt plini de ură și frustrare. Că sunt spălați pe creier. Și că, în afară de a fura voturi, de a minți și de a face scandal, nu sunt buni de nimic. Și iată o nouă dovadă: Andrei Caramitru, cel care blasfemiază credința și românii, îi jignește incalificabil pe votanții PSD. Care, uneori, au ajuns și la peste 4 milioane de români. Dar toți aceștia sunt ființe inferioare, potrivit lui Caramitru, care a fost consilierul lui Dan Barna, liderul USR.
Deci care e gândirea USR? Că pesediștii trebuie toți condamnați, că sunt cetățeni de rang inferior. Și ce să facem ca să fie USR mulțumit? Să îi dăm pe români care votează PSD afară din țară? Să îi executăm, ca să poată USR să conducă România?

După Marcel Ciolacu, și Gabriela Firea iese la atac: 'Imagini cât mii de cuvinte'

Mi-e greu să reproduc aberațiile lui Andrei Caramitru, pot să spun doar că să dai dovadă de atâta ură și dispreț pentru milioane de români e la limita patologicului. Caramitru ar trebui să se caute la doctor. El și toți useriștii care gândesc ca el.
Nu mă feresc să spun că Andrei Caramitru dă dovadă de o gândire fascistă și extremistă, este un exponent al acestui USR care vrea să condamne o jumătate de România la dispariție.
Doar să fiți atenți la vot. Atunci când cineva votează USR, votează ura față de poporul român! De fapt, de vreme ce PNL vrea să îi ia la guvernare, și votul pentru PNL este tot un vot anti-România. Iar partide ca USR, care trăiesc din ură și din dispreț și care scuipă efectiv pe poporul român, nici nu ar trebui să existe!
Nu pentru că am ceva împotriva libertății de exprimare, ci pentru că nimeni, dar nimeni în România nu ar trebui să aibă dreptul să lupte pentru desființarea neamului românesc!”, scrie Daniel Ghiță pe Facebook.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu