Daniel Dragomir, prima reacție, dupa audierea lui Florian Coldea: A fost o bataie de joc!

Postat la: 13.03.2018 20:14

Fostul ofițer SRI, Daniel Dragomir, susține că, deși Florian Coldea a fost audiat peste 8 ore în Comisia de Control a SRI, acesta a refuzat să ofere detalii. Dragomir consideră că audierea a fost ”o bătaie de joc” la adresa românilor.

Citește și: Florian Coldea AVERTIZEAZĂ, după audierea maraton: totul s-a transformat într-o vânătoare de vrăjitoare

”8 ore si 23 minute audierea lui Coldea SRL, cel mai important exponent al statului paralel.
Rezultatul? Nu confirm, nici nu infirm.
Adica o bataie de joc la adresa miilor de romani care au fost ascultati, fugariti, haituiti si condamnati abuziv pe banii statului in timpul lui Coldea.

Sunt trei teme majore ale abuzurilor: relatia cu DNA si Kovesi, relatia cu instantele, implicarea in mass media, politica si economie. In rest, totul este o poveste.

Comisia de control si Parlamentul au azi un rol primordial in devoalarea abuzurilor. Daca nu indeplinesc acest rol, democratia si statul de drept din Romania vor fi arestate de statul paralel.

Mai exista o sansa, asa cum presedintele Trump a inceput curatenia de astazi in SUA, tavalugul va continua cu relatia democrati - FBI - Coldea si Kovesi.

Acum am inteles de ce m-au arestat: Coldea sa nu fie deranjat, sa nu fie intrebat de nimeni nimic, sa citeasca o piesa scrisa cu teroristi inventati si sa fuga de mass media linistit.

Cine crede ca Romania 3.0 va ceda in fata jocurilor de culise se inseala amarnic”, arată Daniel Dragomir, pe pagina personală de Facebook.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu