Warning: session_start(): open(/home/epolitic/public_html/.tmp/sess_crdu5blkklkttvhopknb3vq470, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/epolitic/public_html/.includes/init/session.php on line 12
Dana Girbovan da carțile pe fața: De cand e SUPARAT Klaus Iohannis pe ea

Dana Girbovan da carțile pe fața: De cand e SUPARAT Klaus Iohannis pe ea

Postat la: 12.09.2019 23:23

Judecătoarea Dana Gîrbovan a declarat, joi, la „Marius Tucă Show”, că de-a lungul timpului a avut poziții care nu au fost „ușor de digerat” de președinte, una dintre ele fiind cea în care a cerut desecretizarea hotărârilor CSAT privind justiția.

Judecătorul Dana Gîrbovan a declarat, că, de-a lungul timpului, a avut poziții publice care nu au fost „ușor de digerat” de președinte. Magistratul a făcut referire la momentul când a cerut desecretizarea hotărârilor CSAT privind justiția.

Citește și: Liviu Dragnea, la prima apariție publică după încătușare! Cum arată fostul lider PSD

„În timp într-adevăr am avut poziții care nu au fost neapărat ușor de digerat de către președinte, mai ales în calitatea domniei sale de președinte al CSAT-ului. Mi-aduc aminte, cred că în 2016, ceream cu insistență CSAT-ului și președintelui să publice toate hotărârile care au privind justiția și, de asemenea, care este procedura prin care CSAT-ul a verificat judecătorii din această țară și procurorii și a ajuns la concluzia că nu există printre ei acoperiți sau colaboratori sau informatori. Iar una din replicile de atunci ale domnului președinte a fost: ”Probabil liderii asociațiilor sunt în campanie electorală”. Urmau alegerile pentru CSM. Pentru noi sunt lucruri foarte importante”, a spus Dana Gîrbovan, la ”Marius Tuca Show”.

Întrebată, de la Marius Tucă, dacă vizează o altă funcție în stat, așa cum s-a speculat, Dana Gîrbovan a răspuns că „unele presupuneri au uimit-o”.

Citește și: Cutremur pe scena politică! Dezvăluirea făcută de Radu Cristescu

„Am văzut că au apărut în presă astfel de presupuneri. Unele m-au uimit și pe mine. Domnul Traian Băsescu, cu o seară înainte de anunțul președintelui, a făcut această speculație. Nu am avut niciun fel de discuții sau intenții de a intra în politică. Propunerea făcută de doamna premier și discuția pe care am purtat-o cu aceasta a vizat exclusiv portofoliul justiției. Mi s-a părut absolut normal pentru a explica premierului ce urmăresc”, a mai spus magistratul.

Citește și: Un jurnalist italian aruncă-n aer cazul Caracal: Filmarea care dovedește că Dincă a făcut trafic .

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu