Dan Barna spune ce urmarește alianța USR - PLUS : Romania vrea o guvernare fara hoti, o guvernare in care cei condamnati pentru furt nu fac bugetul țarii

Postat la: 16.03.2019 18:16

Preşedintele USR, Dan Barna, sustine ca, în realitate, România majoritară vrea o guvernare fără hoţi, o guvernare în care "cei condamnaţi pentru furt din bani publici nu fac şi bugetul ţării".


"Această campanie (campania pentru europarlamentare, n.r.) o vedem ca o campanie de mobilizare. Mesajul pe care îl transmitem este: "Implicaţi-vă, haideţi la vot"! Pariul nostru este că în realitate România majoritară vrea o guvernare fără hoţi, vrea o guvernare în care cei condamnaţi pentru furt din bani publici nu fac şi bugetul ţării, o ţară în care cei competenţi într-un domeniu să poată să îmbunătăţească şi performanţa statului în acel domeniu, în care antreprenorii să aibă un spaţiu în care să se dezvolte, să nu mai ajungem în situaţia în care suntem acum de a ne împrumuta la cel mai mare cost din Europa, pentru că dobânda este legată de credibilitate. Dacă nu ieşim din logica asta şi nu devenim parteneri serioşi, nu avem niciun viitor", a spus Barna, într-o conferinţă de presă, potrivit Agerpres.

Citeste si ALERTĂ Olosz Gergely, fost președinte al ANRE, condamnat la 3 ani de închisoare, arestat în Ungaria - SURSE

"Foarte mulţi sunt oameni cu cariere consistente, care înainte de a deveni politicieni au făcut parte din componenta activă a societăţii, aceea componentă la care facem apel să se implice în politică. (...) Ceea ce oferă Alianţa USR-PLUS este încrederea că putem avea şi oameni cinstiţi, şi oameni profesionişti şi oameni care cred că politica nu este despre beneficii personale, ci despre cum ne guvernăm mai bine. Foarte mulţi români din diaspora cu care am discutat spuneau că au plecat nu din cauza salariului minim, ci pentru că nu mai aveau încredere că pot avea o viaţă decentă în România", a mai completat liderul USR.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu