Dan Barna jongleaza cu filmele la Congresul USR: 'Suntem Game of Thrones ca viziune, dar ca energie suntem Star Trek-ul Romaniei'

Postat la: 13.07.2019 13:00

Dan Barna a declarat, sâmbătă, că Alianța USR-PLUS are o șansă reală să dea președintele României. El le-a spus colegilor prezenți la Congres că USR este „Games of Thrones ca viziune”, dar ca energie este „Star Trek-ul României”.

„După toate lucrurile pe care am reușit să le facem împreună în ultimii 3 ani, sunt sigur că avem o șansă reală ca USR PLUS să dea Președintele. Și știu că aveți curajul să intrăm în această competiție. Știu că avem voința să mergem până la capăt pe acest drum. Suntem Games of Thrones ca viziune, dar ca energie suntem Star Trek-ul României. Vă cer doar să aveți încredere în mine că vă pot reprezenta cu succes și în calitate de candidat la Președinția României, a afirmat Dan Barna, la Congresul de sâmbătă în care USR ale candidatul la prezidențiale, scrie Mediafax.

Dan Barna evocă secvențe din Matrix la Congresul USR: 'Dacă vei lua pastila albastră vei vedea realitatea așa cum este ea'

Câteva sute de delegați ai USR s-au reunit, sâmbătă, pentru a alege candidatul partidului la prezidențiale. Congresul USR a început, sâmbătă dimineață, la Teatrul Național București, cu binecunoscuta melodie din celebrul serial Urzeala Tronurilor (Game of Thrones - n.r.).

În competiția internă a formațiunii pentru alegerile prezidențiale sunt înscriși liderul USR Dan Barna, senatorul Mihai Goțiu, Dumitru Stanca și Dragoș Dinulescu. În aceeași zi se întrunește și Consiliul Național al PLUS.

Consiliul Național al PLUS se desfășooară în vederea desemnării candidatului PLUS la la prezidențiale și la Primăria Generală a Capitalei. Vor exista și decizii referitoare la organizarea internă a partidului și stadiul negocierilor care au loc, în aceste zile, la nivel european.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu