Dan Barna, critici dupa demisia lui Victor Costache: 'Premierul s-a ferit sa spuna clar de ce a fost schimbat'

Postat la: 26.03.2020 11:40

Preşedintele Uniunii Salvaţi România, Dan Barna, a precizat că prim-ministrul Ludovic Orban era dator să ofere o explicaţie pentru motivul schimbării din funcţie a ministrului Sănătăţii.

"Premierul s-a ferit să spună clar, cu subiect şi predicat, de ce a fost schimbat ministrul Sănătăţii. E dator românilor cu această explicaţie. Trebuia să plece Victor Costache? Răspunsul este evident dacă ne uităm la dezastrul de la Suceava, la lipsa de teste şi a materialului de protecţie pentru personalul medical. Toate aceste fapte nu dispar odată cu demisia unui ministru şi vor trebui lămurite mai devreme sau mai târziu. Îi urez succes lui Nelu Tătaru în noua sa funcţie", a scris Dan Barna pe Facebook.

O lună de la diagnosticarea primului caz de COVID-19 în România: Coronavirusul face tot mai multe victime / Situația la zi


Ministrul Sănătăţii, Victor Costache, a demisionat joi din funcţie, iar premierul Ludovic Orban a anunţat că îl va propune pentru această poziţie pe secretarul de stat Nelu Tătaru.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu