Dacian Cioloș infirma scenariul lui Victor Ponta: 'BAZACONIE'

Postat la: 12.10.2017 23:15

Un nou scandal izbucnește pe scena politică. Doi foști premieri au intrat într-un război virtual extrem de dur. Mai întâi, a intrat 'la rupere' Victor Ponta. Acesta l-a acuzat pe Dacian Cioloș că ar fi negociat cu Liviu Dragnea sa ramană premier in guvernul PSD. "Dacian Ciolos nu a candidat nici pt PNL nici pentru USR pentru ca avea promisiunea lui Dragnea ca va continua ca Premier al unui guvern PSD-PNL pana in 2020 - ghinion."

Citește și: Lovitură de proporții pentru Radu Moraru! Din ce motiv a fost DAT AFARĂ de la Nașul TV

Dacian Cioloș a reacționat dur pe facebook și a negat vehement acest zvon. Mai mult, Cioloș contraatacă și lansează o serie de acuzații dure la adresa lui Ponta. " Vad ca Victor Ponta a scris ca as fi negociat cu Liviu Dragnea sa raman premier in guvernul PSD. O asemenea bazaconie n-am mai auzit demult!

Nu numai ca nu am negociat NIMIC cu Liviu Dragnea, dar am spus public, raspicat, de mai multe ori, ca nu as accepta sa fiu Premier sau altceva intr-un guvern impreuna cu PSD, dupa alegerile din decembrie 2016. La vremea aceea, am explicat foarte clar si de ce nu am candidat:

Citește și: Un lider tot mai popular în PSD a declanşat 'JIHADUL', la România TV, vizându-l pe Mihai Tudose: 'Să facem curăţenie de securişti în partid'

Am acceptat sa conduc un guvern independent care avea intre altele, sarcina sa organizeze doua randuri de alegeri. Nu puteam fi si arbitru si jucator. Am crezut si cred in continuare ca adevarata politica trebuie sa fie bazata pe onestitate si pe tinerea cuvantului dat, nu pe minciuna si manipulare. Nu inteleg de ce Victor Ponta lanseaza astfel de dezinformari pe piata, dar va asigur ca voi continua sa fac politica asa cum imi spune constiinta, cu incredere si privind oamenii in ochi. Altfel, mai bine merg si-mi vad de meseria mea", a tunat Dacian Cioloș pe facebook.

 

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu