Dacian Cioloș anunța alegeri in PLUS pentru desemnarea candidatului la prezidențiale! Negocierile cu USR nu pica: 'Intenția este sa mergem in tandem'

Postat la: 13.07.2019 13:32

Liderul PLUS Dacian Cioloș a anunțat sâmbătă, în cadrul unei conferințe de presă, alegeri în interiorul formațiunii pentru desemnarea candidatului la prezidențiale și locale. După finalizarea procedurii, se va negocia din nou cu USR.

„Am hotărât să desemnăm acești candidați prin democrație directă, prin votul tuturor membrilor de partid. Procedura va dura aproximativ două săptămâni, până pe 20 iulie pentru cei care vor să candideze pentru președinția România și pentru Primăria București vor putea să-și depună candidatura. Începând cu săptămâna următoare, de pe 22 și până pe 27 iulie, vom avea vot deschis electronic pentru toți membrii de partid care vor vota pentru a alege candidații pentru președinția României și pentru Primăria București din partea partidului PLUS. (...) După ce vom finaliza și noi procedura, în cadrul alianței vom decide care candidați, de la PLUS sau de la USR, va fi candidatul la președinția României și care va fi candidatul susținut de alianță pentru poziția de prim-ministru, pentru că intenția noastră este să mergem în tandem cu cei doi candidați la președinție și pentru poziția de prim-ministru. (...) Obiectivul nostru este să câștigăm parlamentarele și să guvernăm România. Asta e modalitatea cea mai bună prin care putem schimba în bine lucrurile în România”, a spus Cioloș.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu