Curtea de Apel va decide libertatea a zeci de constanteni arestati dupa operatiunea Omaha“

Postat la: 22.11.2020 11:12

  • Până în prezent, Curtea de Apel nu a fixat un prim termen.
 
Cele 44 de persoane arestate preventiv Tribunalul Constanța, în cadrul operațiunii „Omaha“, solicită să fie puse în libertate!

Cererilor lor au ajuns la Curtea de Apel Constanța, instanță ce va lua o decizie definitivă.
 
Până în prezent, Curtea de Apel nu a fixat un prim termen.
 
Amintim că în urma perchezițiilor au fost ridicate, în vederea indisponibilizării, 800 de grame de cannabis, 1 kilogram de substanță pulverulentă (substanță cu efect psihoactiv), 14 bucăți de melatonină, 51 de comprimate de ecstasy, 15 grindere, 10 cântare, 955 de pliculețe autosigilante goale și 4.000 de țigarete susceptibile a proveni din activități de contrabandă.
 
Gruparea ar fi acționat în municipiul Constanța, dar și în zona sudică a litoralului, respectiv localitățile Eforie, Techirghiol, Tuzla și municipiul Mangalia.
 
De asemenea, polițiștii au ridicat 93 de telefoane mobile, 5 cartele SIM, 7 laptopuri, 3 tablete, 3 harduri externe, 5 stick-uri de memorie, 12 carduri de tip micro-SD, materiale pirotehnice, precum și o bijuterie din aur, 1 pistol airsoft, 46.520 de lei, 6.420 de euro și 100 de lire sterline.
 
Acțiunea a beneficiat de suportul Direcției Operațiuni Speciale din Poliție Română.
 
La activități, au participat polițiștii Inspectoratului de Polițe Județean Constanța, brigăzilor de combatere a criminalității organizate București și Galați și din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Porturi Maritime.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu