Cum tratam aritmiile cardiace?

Postat la: 15.09.2020 16:48

Palpitațiile, bătăile puternice în piept sau în gât, amețelile, senzația de slăbiciune, „leșinul”, durerea și disconfortul toracic, oboseala sau tremurul reprezintă semne ce nu trebuie ignorate. Acestea pot semnala afecțiunile cardiace cunoscute sub numele de aritmii sau tulburări de ritm.

Aritmiile cardiace reprezintă ritmuri anormale ale inimii ce pot avea un impact semnificativ asupra calității vieții și, în anumite situații, pot chiar să vă pună viața în pericol. Așa că, prezentați-vă la un control de specialitate imediat ce simțiți unul dintre simptomele de mai sus.

În cadrul Centrului de Aritmologie Sanador se pot efectua toate tipurile de proceduri diagnostice și terapeutice, dotările Laboratorului de Electrofiziologie fiind la cel mai înalt standard european: console de electrofiziologie intracardiacă multicanal, sisteme 3D/4D de cartografiere color în timp real de tip CARTO și angiografe de ultimă generație.

Vezi în acest articol care sunt tipurile de tratament recomandate în cazul aritmiilor cardiace: https://www.sanador.ro/blog/terapia-ablativa-pentru-aritmiile-cardiace!

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu